Forum
Katarzynki - Stokówki prążkowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek prążkowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Moje Katarzynki |
Idź do strony << >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Zrobiłam nowe zdjęcia, ale jeszcze ich nie obrobiłam, później wrzucę. Cały czas kaśki są dobrze żywione. Dostają kiełki, różne warzywa i owoce. Zastanawiam się, czy nie dać im budki. Siedzą karmią się, widać, że bardzo się kochają. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | No to pewnie, że daj, czekamy na fotki- nie muszą być obrobione ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Mamy cztery maluchy ![]() W którym dniu obrączkujemy młode ? Najstarszy, ma teraz pięć dni. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Gratulacje! To czekamy na fotki maluchow! Obraczkujemy po okołu 10 dniach od wyklucia obrączkami o średnicy 4,5 mm. Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Obrączki mam kupione 4,5 mm. Dziękuję za szybką odpowiedź. Myślałam, że wcześniej trzeba to zrobić (u kanarków 8 - dzień, to czasami już za późno jest, jak młode szybko rosną). Oczywiście, jak będę maluchy obrączkować, to zrobię zdjęcia ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Generalnie obserwuj, moze uda sie wczesniej, ja probowalam kiedys przy 7 dniu, ale jeszcze byly za duze dla nich (o dziwo) i sie zsuwaly. Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Czekamy niecierpliwie na fotki. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Dzisiejsze zdjęcia maluchów. Chciałam sprawdzić, czy da się je zaobrączkować, ale jeszcze są za małe. ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Przesłodkie.Zwracaj uwagę na tego najmniejszego,czy ma pełne wole.\ Niech zdrowo rosną. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Jak tam maluchy?Napewno już urosły i dostały kolorków. | ||
Powrót do góry | | ||
Idź do strony << >> | |