Forum
Katarzynki - Stokówki prążkowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek prążkowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Moje Katarzynki |
Idź do strony << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Zdjęcia z 30.04.2015r.![]() ![]() ![]() Jedna jest niebieska. Bardzo są sympatyczne. Najmłodsza, niestety padła, już na drugi dzień po wykluciu. Zaraz było widać, że starsze rodzeństwo ją przydusza. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Tak jak myślałam już są b.duże i śliczne. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Niezla gromadka, bedzie jeden turkusowy kolorek jak widze ![]() ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Dwie najstarsze, bardzo podobne do tatusia. Wyszły już z budki. Oczywiście, jak siedzą na żerdce, to muszą się tam wszystkie razem wcisnąć. Samodzielnie już jedzą, są ciekawskie i szybko się uczą wszystkiego. Wczoraj, jak tylko rodzice im pokazali, jak korzystać z basenika, to zaraz się moczyły. ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Pięknie wyglądają, a jak ćwiczenia śpiewu? U mnie mój Pan Pisklak miał spore zaległości w tej materii ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: śro maj 07 2014, 11:43Miejscowość: Łomianki postów: 20 | Cały czas pod nosem sobie gadają, ale czy to jest śpiew ? Śpiewają, to kanarki, jak zaczną głowa boli czasami. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Hehe kanarków nie miałam nigdy, ale czasem jak postałam dłużej w zoologicznym to stwierdziłam, że są za głośne. Za to ryżowiec ładnie śpiewa dla mnie (samiec). Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
Idź do strony << | |