Forum
Katarzynki - Stokówki prążkowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek prążkowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Katarzynki z papugarni Tbana :) |
Idź do strony << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Czekamy na zdjęcie, ciekawe kiedy będą młode mieć ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Tban ja trochę z innej beczki,czy twoja miejscowość znajduje się w Dolnośląskim? Podziwiam Twoją hodowlę OGROMNĄ I PRZEPIĘKNĄ. [ Edytowany pon sty 17 2011, 09:38 ] | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: sob cze 05 2010, 10:03Miejscowość: Strzelin postów: 29 | Strzelin jest 30 km na południe od Wrocławia | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Czyli nie tak daleko ode mnie,bo ja mieszkam w Nowej Rudzie koło Kłodzka. Dobrze mieć w pobliżu takiego "wypasionego" hodowcę!8-) ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Miniuwka sympatyczne te Twoje falki, jedna chyba wcinała wcześniej marchewkę ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
Idź do strony << | |