Forum
Katarzynki - Stokówki prążkowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Ogłoszenia :: Sprzedam |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Katarzynki |
Idź do strony << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Ten temat jest aktualnie zamknięty |
Autor | Odpowiedzi | ||
erni |
| ||
![]() Zarejestrowany #71 Dołączył: nie lip 31 2011, 06:30Miejscowość: Oświęcim postów: 13 | Ja się nie spotkałem z tak niską ceną jak kupowałem swoje kaśki w żadnym ogłoszeniu,ani na giełdzie.Wszystkie powyżej 100zł za sztukę ,niebieskie 150 a lutino 200zł. Może się zdarzyło kupić od kogoś taniej ale to nie znaczy że jest to wyznacznik ceny. Są trzy osoby zainteresowane,ale jest problem z wysyłką. Jeśli było by z odbiorem osobistym,to co do ceny można się dogadać .Mam reklamówkę karmy i sporo akcesorii. [ Edytowany nie lut 19 2012, 09:12 ] | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Tak, teraz z wysyłką jest problem - bo od 2011 roku poczta nakazuje wysyłać ptaki w transportówkach z kluczykiem i nie wszędzie przyjmują taką przesyłkę, jeśli to nie jest spełnione. Przynajmniej u mnie nie przyjmują, ale zdarzyło mi się ostatnio dostać normalną transportówkę bez kluczyka i drzwiczek i przeszło... Więc już nie wiem ![]() ![]() Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
erni |
| ||
![]() Zarejestrowany #71 Dołączył: nie lip 31 2011, 06:30Miejscowość: Oświęcim postów: 13 | Papugi sprzedane-ogłoszenie nie aktualne. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: wto lip 27 2010, 08:54Miejscowość: Dolnośląskie postów: 51 | Przepisy znowu się zmieniły i teraz można ptaki wysyłać w pudełkach kartonowych.Osobiście wysyłałam i nie było żadnego problemu. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 788 | Powiem tak, aleksandretty nie wyślę bez transportówki, ale mniejsze i spokojniejsze ptaszki jak najbardziej nic nie zrobią. To fajnie! Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
Powrót do góry | | ||
Idź do strony << | |