Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Katarzynki z papugarni Tbana :) |
Go to page >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Niedawno kupi??em park? katarzynek i kolejna ma dojecha? ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | ?adne Ka??ki. Ja bym ich w regale nie trzyma?? - lubi? si? wspina? i chodzi? po klatce, a deski nie dadz? rady si? z??apa?. | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Lothar rega?? s??u??y do kwarantanny teraz s? w klatce 2x1x1,5 | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | U mnie te?? kiedy?? by??y w takim regale, podzielonym na p????, a potem dopiero dosta??y wolier? ![]() Tban, ??liczne kasie, a jakie kolorki b?d? mie? katarzynki, na kt??re czekasz? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Pikaska ty powinna?? wiedzie? najlepiej ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | No to ju?? poka??nych rozmiar??w klatka. Ja musz? rozejrze? si? za wolierk? lub du??? klatk?. Jak maluchy wyjd? z budki to miejsca w obecnej b?dzie za ma??o. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Hm, Tban wydaje mi si? ??e to b?dzie morski, ale jeszcze nie wiem na 100% hihi Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Lothar ale w tej klatce nie s? same maj? towarzystwo nimf aborygenk??w bambus??wki chi??skiej i mewek japo??skich ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Lotharowi chyba chodzi??o o jego maluszki, ??e b?dzie ciasno jak wyjd? z budki l?gowej ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Przyby??a mi kolejna parka kasie samiec jasno niebieski samica standard | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page >> | |