Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Katarzynki z papugarni Tbana :) |
Go to page << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Czekamy na zdj?cie, ciekawe kiedy b?d? m??ode mie? ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: Tue Jul 27 2010, 08:54pmMiejscowo???: Dolno??l?skie postów: 51 | Tban ja troch? z innej beczki,czy twoja miejscowo??? znajduje si? w Dolno??l?skim? Podziwiam Twoj? hodowl? OGROMN? I PRZEPI?KN?. [ Edytowany Mon Jan 17 2011, 09:38am ] | ||
Powrót do góry | | ||
Tban |
| ||
![]() Zarejestrowany #46 Dołączył: Sat Jun 05 2010, 10:03amMiejscowo???: Strzelin postów: 29 | Strzelin jest 30 km na po??udnie od Wroc??awia | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: Tue Jul 27 2010, 08:54pmMiejscowo???: Dolno??l?skie postów: 51 | Czyli nie tak daleko ode mnie,bo ja mieszkam w Nowej Rudzie ko??o K??odzka. Dobrze mie? w pobli??u takiego "wypasionego" hodowc?!8-) ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Miniuwka sympatyczne te Twoje falki, jedna chyba wcina??a wcze??niej marchewk? ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page << | |