Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Moje Katarzynki |
Go to page >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: Wed May 07 2014, 11:43amMiejscowo???: ?omianki postów: 20 | Dzie?? dobry, chcia??am si? przywita? i przedstawi? Wam moje Katarzynki. Od dawna o nich my??la??am i teraz si? doczeka??am. Siedz? jeszcze biedaczki troch? przestraszone, mam je od wczoraj: | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Powolutku si? zaaklimatyzuj? w nowych warunkach, na pewno we dw??jk? taki proces przebiega szybciej ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: Wed May 07 2014, 11:43amMiejscowo???: ?omianki postów: 20 | Powoli si? przyzwyczajaj? do nowego miejsca. Fruwaj? po pokoju, jak zg??odniej?, wracaj? do klatki. Zielona, bardziej jest p??ochliwa. ?adnie wszystko jedz?, co dostan?, to posmakuj?. Chocia?? du??o w tym zabawy, kawa??ek obgryz? i wyrzuc?. | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: Tue Jul 27 2010, 08:54pmMiejscowo???: Dolno??l?skie postów: 51 | Na tym zdj?ciu dopiero wida? jakie maj? ??adne kolorki.Zielony to samczyk? | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: Wed May 07 2014, 11:43amMiejscowo???: ?omianki postów: 20 | Sama za bardzo nie wiem. Hodowca m??wi??, ??e to samiczka. Widz?, ??e te?? masz katarzynki, zrobi??am kilka dodatkowych zdj??, ??eby dok??adnie by??o wida? ogon. P????niej wrzuc?, to mo??e por??wnasz ze swoimi? [ Edytowany Sat Dec 06 2014, 08:23pm ] | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: Tue Jul 27 2010, 08:54pmMiejscowo???: Dolno??l?skie postów: 51 | Ze zdj?cia to wydaje mi si? te??,??e to samiczka tylko nie wida? ogonka z g??ry.Ale najtrudniej jest u tych jasnych mutacji-to tylko badanie dna lub z zachowania(jak dobieraj? si? w pary,albo jak z??o??y jajka to wiadomo,??e samiczka).Ja mam samiczk? tak? jasn? i dlatego zasugerowa??am si?,??e ta twoja to te?? samiczka. Dobrze,??e wszystko jedz?,bo uzupe??niaj? witaminki.ja kiedy?? mia??am park? to nic nie chcia??y je???.A teraz cokolwiek wrzuc? do miseczki to od razu ca??e stadko bierze si? za jedzenie. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Zr??b zdj?cie ogona od g??ry, obie wygl?daj? na samiczki, te mutacje kolorystyczne jasne zwykle to samice, ale fakt, tylko DNA potwierdzi, czasem po kszta??cie sylwetki i rozstawie ko??ci ??onowych. Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
SylwiaM. |
| ||
![]() Zarejestrowany #118 Dołączył: Wed May 07 2014, 11:43amMiejscowo???: ?omianki postów: 20 | Przepraszam za b???d, teraz dopyta??am jeszcze raz hodowc? i m??wi, ??e zielony, to samczyk: ![]() ![]() Szcz???liwego Nowego Roku Wam ??ycz? i udanych l?g??w w 2015r ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
miniuwka |
| ||
![]() Zarejestrowany #50 Dołączył: Tue Jul 27 2010, 08:54pmMiejscowo???: Dolno??l?skie postów: 51 | Wygl?da na samczyka.8-| | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | S? jakie?? nowo??ci? R??wnie?? udanych l?g??w i zdrowych ptaszk??w na ten nowy rok ???? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page >> | |