Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Aria i Astor |
Go to page >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
freya |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #96 Dołączył: Thu Jul 12 2012, 10:16amMiejscowo???: Szczecin postów: 15 | Kasiaki przyby??y do mnie 1.08., tak wi?c ju?? troszk? je pozna??am i postanowi??am si? pochwali? ![]() Oto Aria - prawdopodobnie samiczka ![]() Oraz jej partner Astor ![]() Papu??ki s? przecudne ![]() A tymczasem Nad Morzem moje ka??ki ??ami? wszelkie stereotypy! S? ??wietnymi fruwakami, lataj? z przyjemno??ci?, a rano g??o??no [!] domagaj? si? wypuszczenia z klatki. Zazwyczaj te??, je??li maj? mo??liwo??? - podfruwaj? do miejsca docelowego, mimo ??e maj? mo??liwo??? przecz??apania na n????kach ![]() ![]() ![]() Do??? ch?tnie bawi? si? zabawkami, przede wszystkim uwielbiaj? sznurki i sznureczki - bawe??niane, sizalowe, a tak??e rzemyki. Ch?tnie te?? okorowuj? wszelkie badyle ![]() ![]() ![]() I sk?d pogl?d, ??e katarzynki s? nudnymi ptakami??? ![]() Gdyby kto?? chcia?? zobaczy? wi?cej fotek moich kasiek - zapraszam na mojego garnka [link] Co jaki?? czas co?? tam dodaj?, p??ki mam aparat w domciu ![]() Co jaki?? czas jak??? fotk? te?? dodam na profilu katarzynki.info na facebooku ![]() ![]() P.S. Czy Astor jest mutacji edged? Ma wyra??nie ja??niejsze pr???ki ni?? Aria... ![]() [ Edytowany Fri Aug 31 2012, 05:58pm ] | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Przepi?kne katarzynki. ??wietny plac manewrowy im urz?dzi??a??! Nie dziwi? si?, ??e si? domagaj? aby je wypuszcza?, maj? tyle atrakcji, ??e nie mog? si? nudzi?. Co do mutacji... Astor wygl?da na pospolitego zielonka, ale na niekt??rych fotkach podchodzi pod edged i oliwk? nawet! Z kt??rego roku jest Twoja parka? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
freya |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #96 Dołączył: Thu Jul 12 2012, 10:16amMiejscowo???: Szczecin postów: 15 | Astor to na pewno edged - pyta??am hodowcy ![]() S? z maja tego roku ![]() ![]() Ptaszory coraz bardziej szalej?, nie boj? si? jako?? szczeg??lnie r?ki, ale te?? nie garn? si? do niej szczeg??lnie - jak jest proso, to ewentualnie skikn?. Postanowi??am, ??e nie b?d? ich rusza? jako?? specjalnie - jak b?d? chcia??y, to si? oswoj?, a jak nie to i tak b?d? mia??a frajd? z ogl?dania ich zabaw i wzajemnych relacji ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Almate |
| ||
![]() Zarejestrowany #97 Dołączył: Fri Aug 17 2012, 11:44pmMiejscowo???: Pozna?? postów: 38 | Mi r??wnie?? bardzo podoba si? plac kt??ry im urz?dzi??e??, i ptaki oczywi??cie te??! ![]() Czekam na dalsze wie??ci i trzymam kciuki ??eby to by??a parka. ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Jak tam post?py? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
freya |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #96 Dołączył: Thu Jul 12 2012, 10:16amMiejscowo???: Szczecin postów: 15 | Przepraszam, ??e tak pisz? nieregularnie, ale nie zawsze mam czas na przegl?danie wszystkich dost?pnych forum papuzich ![]() ![]() Almate, je??li b?dziesz mia?? okazj? by? w Szczecinie, to zapraszam do siebie na obejrzenie papu??ek ![]() Tymczasowo mamy przeprowadzk? i Ufoludki Zielone trafi??y na dwu tygodniowy "urlop" do mojej kole??anki, kt??ra ma nimfy. Transport oczywi??cie w og??le nie zrobi?? na nich wra??enia, tak samo zmiana klatki, otoczenia i... w??a??cicielki (jestem troch? zazdrosna ![]() Za to rezydentki nimfy by??y w ogromnym szoku, o wiele wi?kszym ni?? kasiaki ![]() Nied??ugo ostro??ne wsp??lne loty ptaszk??w, mam nadziej?, ??e nie b?dzie problemu i ??adnych sprzeczek mi?dzygatunkowych. Je??li chodzi o oswajanie, to da??am sobie spok??j troszk? - papuziory bior? prosko z r?ki, jak b?d? potrzebowa??y wi?kszego kontaktu ze mn?, to same przylez? ![]() Jakie?? nowe fotki co jaki?? czas dodaj? na garnka. Pozdrawiam! | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | W takim razie ju?? dzi?? ??ycz? mi??ej nauki, cho? matura jeszcze daleko... Co do ptaszk??w, super ??e tak szybko si? odnalaz??y w nowym miejscu, pewnie dlatego, ??e s? razem. Prosimy o fotki jak dotr? do Ciebie z powrotem ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
freya |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #96 Dołączył: Thu Jul 12 2012, 10:16amMiejscowo???: Szczecin postów: 15 | Ostatnio uda??o mi si? nagra? ??wiergol?cego Astora, to si? pochwal? ![]() [link] Pojawi??o si? te?? nowe drzewko, a w??a??ciwie trzy nowe drzewka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobi??am te?? kasiakom fajne zdj?cie ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Foto serduszkowe podoba mi si? najbardziej, super uj?cie. A drzewko wygl?da do??? lekko, czy ta konstrukcja jest na tyle stabilna aby wytrzyma? ajmarkowe fiko??ki? Co do ??piewu Astora... bardzo lubi? te d??wi?ki, u mnie te?? podobnie ??wiergol?. Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
freya |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #96 Dołączył: Thu Jul 12 2012, 10:16amMiejscowo???: Szczecin postów: 15 | Wszystko jest naprawd? baaardzo stabilne i ci???kie. Mi ci???ko by??o samej wstawi? to ??rednie drzewko na szaf? i potrzebowa??am pomocy ![]() ![]() Bardzo polecam porobienie takich l?dowisk, ma??e uwielbiaj? na nich siedzie? ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page >> | |