Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
a to moje kaski |
Go to page << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | hehe no to naprawd? trafi??y Ci si? samce z temperamentem ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
shewerewolf |
| ||
![]() Zarejestrowany #67 Dołączył: Thu May 05 2011, 08:39pmMiejscowo???: Kielce postów: 29 | Droga administratorko, moja samiczka notorycznie ok??ada mojego kobalta. jak to jest u Ciebie w stadzie?? Czy jakbym dokupi??a mu samice to by si? uspokoi??o?? Ona t??ucze jego, kobalt t??ucze mojego zielonka. Echh. [ Edytowany Thu Feb 23 2012, 08:42pm ] Odi profanum vulgus et arceo | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | U mnie nie ma takich bitw, a mam park? zielonych, tr??jk?t z??o??ony z 2 samic i samca oraz jednego samczyka wolnego. I wszystkie mieszkaj? w 1 klatce. Dokupienie samiczki dla kobaltowego samca mo??e rozwi?za? problem, ale nie musi, zaobserwuj co jest powodem b??jek, by? mo??e samiczka czuje si? zagro??ona, bo kobalt walczy o ni? z zielonkiem. Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
shewerewolf |
| ||
![]() Zarejestrowany #67 Dołączył: Thu May 05 2011, 08:39pmMiejscowo???: Kielce postów: 29 | Zwykle jest tak: kobalt siedzi i si? czy??ci,zakrada si? Oliwka i go zaczyna atakowa?. Kobalt jest spragniony czu??o??ci, podfruwa do nich si? poprzytula? i zostaje pobity. Ale wieksza agresj? pa??a Oliwka do niego, ni?? on do zielonka. A swoj? droga obserwuje wsr??d ptak??w, ??e samiczki s? okropniejsze od samc??w. Odi profanum vulgus et arceo | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Broni? jak to kobiety, kiedy poczuj? instynkt macierzy??ski ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | Hmm a ja powiedzialabym, ze kobitki papugi sa bardziej niepokorne i agresywne z natury a samce da sie latwiej oswoic i okielznac ich charakterki. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | czy ja wiem, u mnie Grafitka by??a jedn? z najbardziej przytula??nych samiczek, oswojonych ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page << | |