Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Moja trojka katarzynek |
Go to page << | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | A oto moje nowe kaski - sliczna parka cremino, ktore aktualnie sa w trakcie znoszenia jajeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Bardzo zgodna parka! Gratuluj? - to rzadko??? spotyka? tak pi?kne katarzynki! Daj zna?, czy jest ju?? jajko! Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | Hej 1 jajeczko juz jest a drugie sie robi, bo znow tyje kaska...co dwa dni niosa jajeczka tak? | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Tak. Co 2 dni katarzynka znosi 1 jajko. Czasem robi 3 dni przerwy. A potem znowu co 2 dni niesie jajeczko. Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | ...hej i jest i drugie jajeczko...rano jeszcze nie bylo a teraz patrze,ze juz jest. Musialo jej to pojsc lepiej, bo caly dzien jestem w domu a nie slyszalam zadnych piskow itp. Za to teraz namietnie sie seksza,zatem moze bedzie i jajeczko nr3. Ile czasu teraz mam liczyc na okres wysiadywania? | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Tweetusia patrz dzia??: Rozmna??anie. Oby jajeczek przybywa??o! Gratulacje! Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | A oto niewyrazne zdjatko z jajeczkami (niestety nie udalo mi sie zrobic lepszego) oraz zdradliwa natura mezusia samiczki cremino;p![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Ohoho jakie fajne fotki. Tak to jest, katarzynki nie mog? ??y? w pojedynk?. Hehe mog? w kilka... Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
tweetusia |
| ||
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #70 Dołączył: Sun Jun 19 2011, 12:31amMiejscowo???: Limerick postów: 42 | Z 6 jajeczek, 2 przetrwaly i w weekend wykluly sie z nich pisklaczki. Szkoda,ze dalam na poczatku za malo sciolki i przez kulanie sie jajek przy wchodzeniu kasiek do budki, 3 zostaly uszkodzone, 3 byly ok, ale w jednym poodrywaly sie zylki i tez nie przetrwal pisklaczek...Bylyby wieksze szanse,ze pisklaczki wyzyja...Trzymajcie za nie kciuki...male czerwonookie poczwarki;p | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | I jak sytuacja tweetusia? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page << | |