Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Ajmarki u Lothara :) |
Go to page << >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | Wiem, wiem - dlatego m??wi?, ??e "na oko" tak to wygl?da ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
CB?? |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #31 Dołączył: Fri Oct 02 2009, 11:14pmMiejscowo???: Bielsko postów: 183 | Patrze na fotografie Twojej klatki i widze ??e budka ma chyba za du??e wej???ie, mam by? mi?dzy 4-5cm. Mo??e to jest przyczyna . Podobno podawanie kie??k??w 2 razy dziennie wspomaga ch?? na wysiadywanie jajek. Podajesz kie??ki? | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | Budka ma wej??cie ze ??rednic? 5 cm, to taka standardowa budka dla falistych. Dostaj? kie??ki. Nie non-stop ale dostaj?. Inna sprawa, ??e nie zamierzam ich do niczego zmusza?. Nie nastawiam si? na "przych??wek", ale je??eli b?dzie to oczywi??cie b?d? si? z tego cieszy?? ![]() Ostatnio wpad??em na pomys?? ??eby zainstalowa? im "oko wielkiego brata" w budce. Mam taka star? kamerk? internetow? ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Kie??ki i 4 czy 5 cm wej??cie do budki nie ma nic do rzeczy ![]() ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | Zwiedzaj? sobie budk?. Poprzedni weekend prawie ca??y przesiedzia??y w niej. Nie wiem co tam robi?, ale s??ycha? jakie?? drapanie. Dlatego zastanawiam si? nad instalacj? kamerki ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Skoro wesz??y do budki, co?? tam drapi?, sp?dzaj? tam wi?cej czasu i zaczynaj? nawet spa? w budce to znaczy, ??e bardzo prawdopodobne, ??e przyst?pi? do l?g??w, czy sprz?taj? w budce i wyrzucaj? jakie?? trocinki? Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | Wyrzucaj? ale raczej tak dla zabawy (dziamgaja sobie, a w zasadzie tylko samiec). Dzisiaj zajrza??em tam i chyba skroba??y sobie wyj??cie na zewn?trz, ale sporo im jeszcze brakuje ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Nie, to nie dla zabawy, szykuj? gniazdko, potem samiczka zrobi sobie do??ek a obok niego usypane trocinki, my??l? ??e ten nasyp to dla m??odych, jak s? ma??e to im ??atwiej po tym wychodzi? z budki. Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Hehe mo??e poszerzaj? wyj??cie, Kropeczka jak mia??a pierwsze jajko to wygl?da??a jak ba??ka! W og??le mia??a na g??owie ??????t? kropeczk?, kt??ra zanika??a stopniowo po l?gach ![]() ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | No to zrobi??em b???d. Faktycznie by?? usypany "nasyp" do wyj??cia, na ko??cu budki umoszczony do??ek, ale przy samym ko??cu budki. Ale wczoraj posprz?ta??em im w budce i nie ma teraz ani nasypu ani do??ka z trocin. Inna sprawa, ??e taki nasyp i do??ek by?? ju?? prawie 2 tygodnie. Nie, nie to nie wyj??cie - skroba??y ??ciank?. ??eby nie to, ??e nie chc? wychodzi? z klatki to pomy??la?? bym, ??e chc? wydosta? si? na zewn?trz. | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page << >> | |