Forum
Katarzynki - Stok??wki pr??????kowane - Lineolated parakeets :: Forum :: Hodowla ajmarek pr???kowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
Sussy & Peter :) Moje katarzynki :) |
Go to page >> | |
Moderatorzy: administrator, tweetusia
|
Autor | Odpowiedzi | ||
majusia10 |
| ||
![]() Zarejestrowany #48 Dołączył: Thu Jul 01 2010, 11:12pmMiejscowo???: Brzeg postów: 76 | Witam wszystkich bardzo serdecznie ![]() Wreszcie znalaz??em czas na pokazanie moich katarzynek - zdj?cia mo??e nie s? najlepszej jako??ci, ale postaram si?, aby nast?pne by??y ju?? lepsze ![]() ![]() P??ki co ptaki nie sprawiaj? k??opot??w, staram si? zapewni? im wszystko, czego potrzebuj?. Wielokrotnie jeszcze pewnie b?d? pisa?? na tym forum szukaj?c odpowiedzi na pytania, kt??re co jaki?? czas b?d? si? pojawia? - z g??ry wi?c prosz? o wyrozumia??o??? ![]() Oto fotki moich papug: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Marcin ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | No, ??adne ptaszki ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | Przepi?kne zdj?cia, papu??ki prze??liczne, maj? te?? elegancki, minimalistyczny domek ![]() ![]() ![]() [ Edytowany Thu Jul 22 2010, 05:26pm ] Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
majusia10 |
| ||
![]() Zarejestrowany #48 Dołączył: Thu Jul 01 2010, 11:12pmMiejscowo???: Brzeg postów: 76 | Sussy ma na szcz???cie czarne oczka, czasami na zdj?ciach s? ca??e czerwone, ale na ??ywo nigdy takich nie zaobserwowa??em ![]() Ga???zki mam w zanadrzu jeszcze ![]() ![]() ![]() No w??a??nie nie wiedzia??em, jakie sznurki mog? im wiesza?... Chce dok??adniej przymocowa? maty os??aniaj?ce ty?? klatki i w??a??nie nie wiem czego u??y? - drucika czy sznurka... Na dole stoi jaka?? mieszanka mineralna dla ptak??w, w og??le nie s? tym zainteresowane, ale niech le??y ![]() ![]() A co do budki to planuje zakup w??a??nie, w przysz??ym miesi?cu j? ju?? dostan? ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | Ja powiesi?? bym t? mieszank? mineraln? gdzie?? wy??ej, najlepiej przymocowa? do klatki. Wszystko co le??y na dnie klatki wcze??niej czy p????niej zostanie zanieczyszczone odchodami, a zanieczyszczone minera??y nie nadaj? si? dla ptak??w - tego pewnie nawet nie da si? wyczy??ci? ze wzgl?du na to ??e wch??aniaj? wilgo?. Sznurki tylko naturalne. Ja stosuj? sizalowe - wyrabiane s? z jakiego?? kaktusa. Moje lubi? podgryza? sobie takie sznurki to i przy okazji zdzieraj? sobie dzioby - sizal ma dobre w??a??ciwo??ci "??cierne" ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
CB?? |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #31 Dołączył: Fri Oct 02 2009, 11:14pmMiejscowo???: Bielsko postów: 183 | ?adniutkie . Troszke ma??o wspinaczy w tej klatce no i budki bez dna (lub z dnem jak chcesz miec jakja) mi brakuje. | ||
Powrót do góry | | ||
administrator |
| ||
administrator![]() ![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: Tue Nov 11 2008, 11:37pmMiejscowo???: PL postów: 788 | W tak du??ej klatce dla 1 parki jest spore pole do popisu ![]() Wiecznie niezrozumia??e w przyrodzie jest to, ??e mo??na j???? zrozumie????. | ||
Powrót do góry | | ||
majusia10 |
| ||
![]() Zarejestrowany #48 Dołączył: Thu Jul 01 2010, 11:12pmMiejscowo???: Brzeg postów: 76 | Dzi?? pr??bowa??em wypu??ci? moje katarzynki, jednak poza nie??mia??ymi pr??bami wyj??cia z klatki, niewiele wi?cej by??o ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: Wed Jul 08 2009, 01:13pmMiejscowo???: P??ock postów: 278 | To i tak odwa??ne. Moje przy otwartej klatce chowaj? si? "po kontach" ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
majusia10 |
| ||
![]() Zarejestrowany #48 Dołączył: Thu Jul 01 2010, 11:12pmMiejscowo???: Brzeg postów: 76 | heh ja swoje musialem skusic jedzeniem - marchewka, burak i papryka - ustawilem kilka sztuk na klatce ![]() ![]() | ||
Powrót do góry | | ||
Go to page >> | |