Forum
| Katarzynki - Stokówki prążkowane :: Forum :: Hodowla ajmarek prążkowanych :: Katarzynki - Wasze hodowle |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Ajmarki u Lothara :) | ||
| Idź do strony 1 2 3 ... 23 24 [25] | |
|
Moderatorzy: Lothar
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| CBŚ |
| ||
![]() Zarejestrowany #31 Dołączył: pią paź 02 2009, 11:14Miejscowość: Bielsko postów: 163 | Lothar napisał(a) ... Zauważyłem jeszcze coś niesamowitego. Nigdzie o tym nie czytałem i aż się zdziwiłem jak to zobaczyłem. Otóż maluszki między sobą dzielą się jedzeniem. Karmią się wzajemnie. Wczoraj było tak, że samiec wpadł na chwilę do budki i nakarmił jednego młodego, ten zaraz podszedł do drugiego i zaczął go karmić. Tak samo jest z ogrzewaniem , młodszy lub słabczy siedzi pod starszym lub wiekszym. Taka natura już jest. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: śro lip 08 2009, 01:13Miejscowość: Płock postów: 270 | Rodzinka - najnowsze zdjęcie.![]() Zaplanowałem, że za tydzień przeniosą się do innej klatki która jest już przygotowana i przebywa w niej mój "samotnik". | ||
| Powrót do góry | | ||
| Administratorka |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 448 | A w tej klatce też będzie mieszkać jakaś parka katarzynek? W sumie nie jest mała Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Lothar |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #29 Dołączył: śro lip 08 2009, 01:13Miejscowość: Płock postów: 270 | Mam pięć Katarzynek - myślę, że tyle mi wystarczy Lęgów też już nie planuję więc klatka wyląduje w piwnicy - może się jeszcze kiedyś przyda. Trochę się boje o maluchy, ale powinny sobie poradzić. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Administratorka |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: wto lis 11 2008, 11:37Miejscowość: PL postów: 448 | Będzie dobrze, 5 papużek to już ładna gromadka na domowe warunki Czekam na zdjęcia brygady w nowej klatce Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Idź do strony 1 2 3 ... 23 24 [25] | |

Lęgów też już nie planuję więc klatka wyląduje w piwnicy - może się jeszcze kiedyś przyda. Trochę się boje o maluchy, ale powinny sobie poradzić.